E-coaching

E-coaching

E-coaching kan voor vele vragen worden gebruikt. Het bespaart tijd, is anoniem, je bent in de eigen vertrouwde omgeving en je kunt jouw vraag stellen wanneer het uitkomt.

Door het opschrijven van je eigen verhaal kun je al inzicht krijgen in jouw eigen proces. Je krijgt binnen 48 uur een reactie. Dit kan zijn een advies of een opdracht, afhankelijk van de vraag.

Coachen of opvoedingsondersteuning via de e-mail kan prima, het is maar waar je voor kiest!

E-coaching bied je de mogelijkheid om vanachter je eigen PC coaching te ontvangen op verschillende gebieden. Voordelen hiervan zijn onder andere dat je zelf het tijdstip kunt bepalen waarop je met jouw coaching/opvoedondersteuning bezig wilt zijn en je hoeft de coach niet te bezoeken en dus ook niet te reizen. E- coaching is bewezen effectief.

Hoe werkt het?

E-coaching is maatwerk, het eerste contact kan op verschillende manieren tot stand komen. Door het invullen van het contactformulier of telefonisch kun je contact opnemen met Kalidad. In het eerste contact wordt geïnventariseerd wat jouw vraag is en welke doelen je wilt bereiken, ook zal er een inschatting gemaakt worden van het aantal benodigde sessies. Aan het eerste contact zijn geen kosten verbonden. Naast de oefeningen, tips, aanbevelingen en kritische vragen die je tijdens het traject per e-mail ontvangt, zal de coach je verschillende ‘huiswerkopdrachten’ voorleggen. Dit is nodig om de vastgestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren. De ervaring leert dat het soms wenselijk is om, naast het e-mail contact ook direct contact te hebben met je coach. Dit kan worden afgesproken.

Het pakket:

Bij E-coaching wordt een contract afgesloten voor een periode van minimaal 1 maand, zonder verdere verplichtingen tot verlenging.

Wij hebben gekozen om met één pakket te werken, je betaalt een bedrag voor het onbeperkt e-mailen met jouw coach. Het is ook mogelijk om met je coach te bellen en te SMS-en; hierover worden evt. afspraken gemaakt.

Tijdens de kantoordagen geldt: voor 12.00 uur gemaild dan krijg je als het mogelijk is dezelfde dag nog een reactie, maar zeker binnen 48 uur. Wanneer je op zaterdag voor 12.00 uur een e-mail stuurt ontvang je in principe dat weekend een reactie.

De tarieven voor e-coaching zijn afgeleid van live coaching.