Even voorstellen

pasfoto cv 1Wie ik ben? Ik ben Carla Vogels (1953) en wil van start gaan met enige uitleg.
De reden waarom ik mijn praktijk bijvoorbeeld deze naam heb gegeven.

Kalidad betekent in de Filippijnse taal kwaliteit(en).
Mijn visie is dat iedereen in het bezit is van allerlei kwaliteiten.

Sommige zijn al ontdekt en dus bekend, anderen zijn nog on-ontdekt en dus nog niet (bij jezelf) bekend.
Wellicht ben je ook in het bezit van bepaalde kwaliteiten waar je niet écht blij mee bent.
Ik wil je uitnodigen om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan om uit te komen bij jouw kwaliteiten die je nodig hebt op dit moment om in te zetten en te (her-) gebruiken.
In elk leven zijn er momenten waarop het niet gemakkelijk is om op je tot dan toe gevolgde route te blijven. Misschien wil je op zoek naar aanpassing van de route.

Door gebeurtenissen in je leven ( bijvoorbeeld plotselinge verandering in je loopbaan, in je gezinssituatie, het verlies van eigenheid onder invloed van de omgeving, teveel eigenlijk om hier te noemen) kun je wel eens de weg kwijtraken, de regie over je leven even kwijt zijn.
Hierdoor ontstaat de behoefte aan iemand die een tijdje met je meeloopt.
Iemand die naast je komt lopen en die je helpt je pad weer te vinden, waarmee je samen je kwaliteiten (her-) ontdekt en in gaat zetten, gebruiken of her-gebruiken.

Ik zou voor jou die persoon kunnen zijn.

Mijn kracht is positief denken en altijd overal stilstaan bij de mogelijkheden van een situatie.
Vanuit mijn puurheid kun je verwachten dat ik luister, spiegel en confronteer.
Ik ben afgestudeerd maatschappelijk werker, heb een degree in management in zorg en welzijn plus heb ik de nodige ervaring opgedaan in de door mij uitgevoerde functies van bijvoorbeeld gezinshuisouder van een therapeutisch gezinshuis (ruim 15 jaar), mentor in een kinderwoongroep bij alleenstaande minderjarige vluchtelingen, pedagogisch medewerkster Boddaert oudere jeugd, mentor en groepshoofd bij een vorm van zelfstandigheidstraining bij alleenstaande minderjarige vluchtelingen aangevuld met ervaring als ambulant hulpverlener van jongeren en gezinnen  plus gezinsmanager vanuit het Zorg- en Veiligheidshuis in de gemeente Tilburg.
En natuurlijk, niet te vergeten, mijn eigen ervaring als moeder van één geweldige zoon, twee kanjers van dochters en vier prachtige kleinzoons en drie kleindochters.
Veel ervaring dus in diverse opvoedingssituaties in uiteenlopende gezinssituaties en/of woonsituaties.
Geweldig vind ik het om te ervaren dat mijn ervaring, gekoppeld aan opleidingen zoals social work, praktische psychologie, counseling, coaching/begeleiden, IAG opleiding en diverse deskundigheidsbevorderingtrainingen plus een natuurlijke nieuwsgierigheid naar ontdekken van redenen van gedrag en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden van mensen, mij een bijdrage laten leveren aan het ondersteunen bij het krachtiger worden van persoonlijkheden.
Al deze kennis en ervaring wil ik als ‘kompas’ gebruiken om jou te kunnen begeleiden in jouw (of ‘jullie’ als het om een gezin gaat) situatie van nu.

Vanuit deze wetenschap was ik gekomen tot een vrij uitgebreid aanbod wat ik gedurende de tijd heb aangepast en vanaf november 2023 beperkt tot professioneel mentorschap en indien gewenst ook dat vanuit een systeem gerichte benadering.

Ik nodig je graag uit in mijn praktijk voor een kennismakingsgesprek.
Voor informatie en afspraken kun je bellen (06-46006660) van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 19.00 uur.

Als ik aan het werk ben of niet aanwezig, spreek dan gerust het antwoordapparaat/ de voicemail in met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan neem ik z.s.m. contact met je op.